25 Birthday Jokes For Kids To Laugh Out Loud

25 Birthday Jokes For Kids To Laugh Out Loud

According to Science, ‘More birthdays bring a longer life!’ That was a good one, right? Birthdays are supposed to have presents, flowers, cakes, chocolates, games, and a healthy dose of laughter! Read on to find 35 hilarious happy birthday jokes for children that will make your birthday party a super hit event!

Kid-Friendly Birthday Jokes That Your Children Will Surely Love

Read on to get some safe and kid-friendly 8-year old birthday jokes that your kids would love!

1. Why are the candles always kept on the top of the cake?

Answer: Because it’s difficult to light them from below!

2. What is on the other side of the cake?

Answer: The side that hasn’t been eaten!

3. What goes up always but never comes down?

Answer: Your age!

4. What does every birthday end with?

Answer: The letter Y!

5. Why did Mary put the cake into the freezer?

Answer: Because she wanted to ice it!

6. Which music is bad for the balloons?

Answer: Pop! 

7. What do clams do on their birthdays?

Answer: They Shell-e-brate!

8. What did the cake say to the ice-cream?

Answer: You’re cool!

9. What is the favourite cake of ghosts?

Answer: I-scream-cake!

10. What did the funny candle say on the birthday?

Answer: Birthdays burn me up!

11. Where do you get the birthday present for a cat?

Answer: In a cat-a-Logue

12. What kind of birthdays do babies have?

Answer: Nappy birthdays!

13. Why did the girl hit the cake with a hammer?

Answer: Because it was a pound cake!

14. What do you surely get on your every birthday?

Answer: A year older!

15. What is served at a birthday party in heaven?

Answer: Angel Food Cake!

16. Which birthday cake is as hard as a rock?

Answer: Chocolate Marble Cake!

17. Which birthday song is sung for a dancer on her birthday?

Answer: Tappy birthday to you!

18. What’s common in cake and baseball teams?

Answer: Both need a good batter!

19. What did the teddy bear say after blowing the candles off?

Answer: I’m stuffed!

20. How do you wish a rabbit on its birthday?

Answer: Hoppy Birthday!

21. What was the age of caveman on his birthday?

Answer: Stone Age!

22. Why did the thieves break into the bakery?

Answer: Because the cakes are rich!

23. Which year is your birthday?

Answer: Every year!

24. What will happen if nobody comes to your birthday?

Answer: You get to eat the cake alone!

25. What was it that the pirate said on his 80th birthday?

Answer: Aye Matey!

We hope that the above list of funny birthday jokes for kids will make them laugh out loud on their special day!

Also Read:

Super Funny Thanksgiving Jokes For Children
Hilarious Christmas Jokes For Children
Knock Knock Jokes for Children

Previous article30 Funniest Dad Jokes For Kids
Next article16 Best Fantasy Books For Kids
Gauri Ratnam completed her Masters in English Literature from the University of Pune. She began her journey as a German translator soon after completing her graduation, but later moved on to pursue her passion for writing. Having written for both digital and print media in a varied range of industries, she has the ability to write relatable and well-researched content, benefical for anyone seeking advice or direction.