Most Hilarious Weather Jokes for Kids

Most Hilarious Weather Jokes for Kids

Many hilarious weather jokes will make your children laugh. You can also read the full text of this article to learn the best ones. Wet weather jokes, earthquakes, and raindrops are just a few fun weather jokes for kids.

Funny Weather Jokes for Children 

It is widespread for parents to tell their children funny weather jokes during a storm. Some of the best weather jokes for children are below. 

1. Who is it that everyone listens to but never believes?

Ans – The weatherman.

2. It only rains twice a year in England?

Ans – From July to March and from April to June.

3. What’s the weather forecast in Mexico?

Ans – Today’s menu includes chili and a hot tamale.

4. What is the inverse of a cold front? 

Ans – A hot back.

5. Hey, how’s the weather out there? 

Ans – I’m not sure yet; I’ll let you know when it clears.

6. Have you heard about the snowman snoop? 

Ans – He has a permit to chill.

7. Where do weather forecasters eat and drink?

Ans – The nearest iso-bar.

8. What kind of vision did the hurricane have?

Ans – With its eye.

9. What did you think of the weather during camp? 

Ans – It was simple. I stepped outdoors, and there it was!

10. Who is most likely to be struck by lightning if an orchestra performs in a thunderstorm?

Ans – The orchestra’s conductor.

One-liners Weather Jokes 

Here are some weather jokes that will keep you and your friends laughing all winter long. These funny jokes are sure to make everyone smile. 

1. What does a cloud put on underneath his raincoat?

Ans – Thunderwear!

2. What did the tornado have to say about the sports car?

Ans – Do you want to go on a spin?

3. What did one volcano have to say to the other? 

Ans – I la-va you.

4. What is it that falls yet never reaches the ground?

Ans – The temperatures.

5. Why was the guy wearing just one boot into town?

Ans – He’d heard there’d be a 50% possibility of snow!

6. When it rains cats and dogs, what happens?

Ans – You could stumble over a poodle!

7. What is a tornado’s favorite sport?

Ans – Twister!

8. What is the method through which the rain ties its shoes?

Ans – With a rainbow, of course!

9. What rises as the rain falls?

Ans – A rain umbrella!

10. Why shouldn’t a quarrel begin with a cloud?

Ans – He’s going to storm out over you.

Knock-knock Weather Jokes for Children 

If you’re looking for knock-knock weather jokes for children, look no further. Here are many hilarious and silly knock-knock weather jokes that are sure to make any child laugh. 

  1. Knock, Knock
    Who’s there?
    Nobel.
    Nobel who?
    Nobel… that’s why I knocked!
  2. Knock, knock.
    Who’s there?
    Tank.
    Tank who?
    You’re welcome.
  3. Knock, knock.
    Who’s there?
    Luke.
    Luke who?
    Luke through the peephole and find out. 
  4. Knock, knock.
    Who’s there?
    Figs.
    Figs who?
    Figs the doorbell, it’s not working!
  5. Knock, knock.
    Who’s there?
    Annie.
    Annie who?
    Annie, thing you can do, I can do too!
  6. Knock, knock.
    Who’s there?
    Cow says.
    Cow says who?
    No, a cow says mooooo!
  7. Knock, knock.
    Who’s there?
    Hal.
    Hal who?
    Hal, will you know if you don’t open the door?
  8. Knock, knock.
    Who’s there?
    Alice.
    Alice who?
    Alice is fair in love and war.
  9. Knock, knock.
    Who’s there?
    Says.
    Says who?
    Says me! 
  10. Knock, knock.
    Who’s there?
    Honey bee.
    Honey bee, who?
    Honey bee a dear, and get that for me, please!

Cold Weather Jokes for Kids 

These funny cold weather jokes will warm your kids’ hearts and make them laugh in the coldest weather. They’ll love to share them with their friends, family, and teachers.  

1. What sort of breakfast cereal is best to consume in the winter?

Ans – Frosted Flakes, please! 

2. Where do snowmen like dancing?

Ans – At a snow-ball fight.

3. What is the meaning of red, white, and blue during winter break?

Ans – A depressed candy cane. 

4. So, what did Jack Frost have to say to Frosty the Snowman?

Ans – “Have an ice day!”

5. What exactly does the phrase ‘oh, oh, oh’ mean?

Ans – Santa is making his way backward!

6. What do snowmen do with their money?

Ans – They store it in snowdrifts.

7. What do snowmen like eating at dinner?

Ans – Ice-burgers!

8. Where would you go to replace your reindeer’s tail if he lost it?

Ans – A re-tail outlet! 

9. What is a snowman’s favorite kind of candy?

Ans – Sno-Caps.

10. Is it more convenient to be hot or cold?

Ans – Because you can get a cold if you’re chilly, it’s better to be hot.

Hot Weather Jokes for Children

There are many funny jokes about the weather being hot for children, and you may be surprised to find some of them are funny. Here is a list of some of my favorites. 

1. What is brown and hairy, and does it wear sunglasses? 

Ans – On vacation, a coconut.

2. What sort of tree can you hold in your hand? 

Ans – What a beautiful palm tree!

3. What did the little corn say to his mother? 

Ans – What happened to the pop-corn?

4. How can we be sure that the ocean is friendly? 

Ans – It waves!

5. What should you do if a sunscreen company rejects you? 

Ans – Reapply

6. How can you avoid catching a summer cold? 

Ans – Catch it in the winter.

7. In the summer, what do snowmen do? 

Ans – Chill-out

8. Where do goldfish spend their vacations? 

Ans – All across the globe

9. What do sheep do when they go on vacation? 

Ans – Baa-hamas

10. What’s the deal with oysters not sharing their pearls? 

Ans – They’re shellfish, after all!

You may want to read these as well as the other ones! You never know when you might hear one of your favorite jokes or some dirty hot weather jokes! Enjoy! Despite the hot weather, there are still ways to have some fun with it!

Also Read:

Sports Jokes for Kids
School Jokes for Children
Funny Animal Jokes for Kids

Previous articleThis is the Diaper Lakhs of Moms Have Been Talking About Lately – Lets Find Out Why
Next articleFun and Exciting Time Games and Activities for Kids