Big Kid

Most Hilarious Weather Jokes for Kids

Many hilarious weather jokes will make your children laugh. You can also read the full text of this article to learn the best ones. Wet weather jokes, earthquakes, and raindrops are just a few fun weather jokes for kids.

ADVERTISEMENT

Funny Weather Jokes for Children

It is widespread for parents to tell their children funny weather jokes during a storm. Some of the best weather jokes for children are below. 

1. Who is it that everyone listens to but never believes?

ADVERTISEMENT

Ans – The weatherman.

2. It only rains twice a year in England?

ADVERTISEMENT

Ans – From July to March and from April to June.

3. What’s the weather forecast in Mexico?

ADVERTISEMENT

Ans – Today’s menu includes chili and a hot tamale.

4. What is the inverse of a cold front? 

ADVERTISEMENT

Ans – A hot back.

5. Hey, how’s the weather out there? 

ADVERTISEMENT

Ans – I’m not sure yet; I’ll let you know when it clears.

6. Have you heard about the snowman snoop? 

ADVERTISEMENT

Ans – He has a permit to chill.

7. Where do weather forecasters eat and drink?

ADVERTISEMENT

Ans – The nearest iso-bar.

8. What kind of vision did the hurricane have?

ADVERTISEMENT

Ans – With its eye.

9. What did you think of the weather during camp? 

ADVERTISEMENT

Ans – It was simple. I stepped outdoors, and there it was!

10. Who is most likely to be struck by lightning if an orchestra performs in a thunderstorm?

Ans – The orchestra’s conductor.

One-liners Weather Jokes

Here are some weather jokes that will keep you and your friends laughing all winter long. These funny jokes are sure to make everyone smile. 

ADVERTISEMENT

1. What does a cloud put on underneath his raincoat?

Ans – Thunderwear!

ADVERTISEMENT

2. What did the tornado have to say about the sports car?

Ans – Do you want to go on a spin?

ADVERTISEMENT

3. What did one volcano have to say to the other? 

Ans – I la-va you.

4. What is it that falls yet never reaches the ground?

Ans – The temperatures.

ADVERTISEMENT

5. Why was the guy wearing just one boot into town?

Ans – He’d heard there’d be a 50% possibility of snow!

6. When it rains cats and dogs, what happens?

Ans – You could stumble over a poodle!

7. What is a tornado’s favorite sport?

Ans – Twister!

8. What is the method through which the rain ties its shoes?

Ans – With a rainbow, of course!

9. What rises as the rain falls?

Ans – A rain umbrella!

10. Why shouldn’t a quarrel begin with a cloud?

Ans – He’s going to storm out over you.

Knock-knock Weather Jokes for Children

If you’re looking for knock-knock weather jokes for children, look no further. Here are many hilarious and silly knock-knock weather jokes that are sure to make any child laugh. 

  1. Knock, Knock
    Who’s there?
    Nobel.
    Nobel who?
    Nobel… that’s why I knocked!
  2. Knock, knock.
    Who’s there?
    Tank.
    Tank who?
    You’re welcome.
  3. Knock, knock.
    Who’s there?
    Luke.
    Luke who?
    Luke through the peephole and find out.
  4. Knock, knock.
    Who’s there?
    Figs.
    Figs who?
    Figs the doorbell, it’s not working!
  5. Knock, knock.
    Who’s there?
    Annie.
    Annie who?
    Annie, thing you can do, I can do too!
  6. Knock, knock.
    Who’s there?
    Cow says.
    Cow says who?
    No, a cow says mooooo!
  7. Knock, knock.
    Who’s there?
    Hal.
    Hal who?
    Hal, will you know if you don’t open the door?
  8. Knock, knock.
    Who’s there?
    Alice.
    Alice who?
    Alice is fair in love and war.
  9. Knock, knock.
    Who’s there?
    Says.
    Says who?
    Says me!
  10. Knock, knock.
    Who’s there?
    Honey bee.
    Honey bee, who?
    Honey bee a dear, and get that for me, please!

Cold Weather Jokes for Kids

These funny cold weather jokes will warm your kids’ hearts and make them laugh in the coldest weather. They’ll love to share them with their friends, family, and teachers.  

1. What sort of breakfast cereal is best to consume in the winter?

Ans – Frosted Flakes, please! 

2. Where do snowmen like dancing?

Ans – At a snow-ball fight.

3. What is the meaning of red, white, and blue during winter break?

Ans – A depressed candy cane. 

4. So, what did Jack Frost have to say to Frosty the Snowman?

Ans – “Have an ice day!”

5. What exactly does the phrase ‘oh, oh, oh’ mean?

Ans – Santa is making his way backward!

6. What do snowmen do with their money?

Ans – They store it in snowdrifts.

7. What do snowmen like eating at dinner?

Ans – Ice-burgers!

8. Where would you go to replace your reindeer’s tail if he lost it?

Ans – A re-tail outlet! 

9. What is a snowman’s favorite kind of candy?

Ans – Sno-Caps.

10. Is it more convenient to be hot or cold?

Ans – Because you can get a cold if you’re chilly, it’s better to be hot.

Hot Weather Jokes for Children

There are many funny jokes about the weather being hot for children, and you may be surprised to find some of them are funny. Here is a list of some of my favorites. 

1. What is brown and hairy, and does it wear sunglasses? 

Ans – On vacation, a coconut.

2. What sort of tree can you hold in your hand? 

Ans – What a beautiful palm tree!

3. What did the little corn say to his mother? 

Ans – What happened to the pop-corn?

4. How can we be sure that the ocean is friendly? 

Ans – It waves!

5. What should you do if a sunscreen company rejects you? 

Ans – Reapply

6. How can you avoid catching a summer cold? 

Ans – Catch it in the winter.

7. In the summer, what do snowmen do? 

Ans – Chill-out

8. Where do goldfish spend their vacations? 

Ans – All across the globe

9. What do sheep do when they go on vacation? 

Ans – Baa-hamas

10. What’s the deal with oysters not sharing their pearls? 

Ans – They’re shellfish, after all!

You may want to read these as well as the other ones! You never know when you might hear one of your favorite jokes or some dirty hot weather jokes! Enjoy! Despite the hot weather, there are still ways to have some fun with it!

Also Read:

Sports Jokes for Kids
School Jokes for Children
Funny Animal Jokes for Kids

This post was last modified on February 23, 2022 7:47 pm

Recent Posts

These Habits Are What Helped Me Keep My Breastmilk Supply Constant

As a new mom it is natural to feel overwhelmed about things. Learning how to…

June 27, 2022

How to Deal With Unsolicited Advice as a New Mom

A new baby brings a lot of happiness to the family. The pregnancy news starts…

June 23, 2022

100 Strong and Powerful Last Names or Surnames

“What’s in a name” - The famous line from the play Romeo and Juliet by…

June 23, 2022

15 Harry Potter Inspired Nursery Ideas

Getting your little one's nursery ready can be one of the most memorable experiences in…

June 1, 2022

5 Things About Breastfeeding No One Told Me About

"The moment a child is born, a mother is also born." This quote cannot be…

June 1, 2022

Monkeypox Outbreak – Are Children and Pregnant Women at Risk?

After the COVID pandemic, monkeypox has come out as another unusual virus that is outbreaking…

May 31, 2022